Nandina Gulf stream – Cennet Bambusu

199,90

Hızlı Destek
Availability: Stokta Mevcut
Değişim & İade
Soru Sor
Tahmini Gönderim Zamanı
25 Eylül - 03 Ekim
  • "1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Bedava!
  • Ömür Boyu Garanti
  • Secure payment
  • 30 Gün İçinde Değişim Hakkı
PAYTR - Güvenli Ödeme Trues Badge
Açıklama

Cennet Bambusu (Nandina Domestica): Bahçenize Zarif Bir Dokunuş

Cennet Bambusu, bilimsel adıyla Nandina domestica, Berberidaceae ailesine ait, her dem yeşil, dayanıklı bir çalı türüdür. Asya kökenli olan bu bitki, bambuya benzer görünüme sahip olmasına rağmen bambu ile bir akrabalığı yoktur. İlkbaharda açan küçük beyaz çiçekleri, yazın yeşil yaprakları ve sonbaharda kırmızıya dönen yaprakları ile dört mevsim farklı güzellikler sunar. Kışın soğuklara -15°C’ye kadar dayanabilir ve güneşli veya yarı gölgeli alanlarda en iyi şekilde gelişir.

Bakım ve Kullanım Alanları

Cennet Bambusu, hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen dekoratif bir bitkidir. Saksıda yetiştirilebilir, balkon ve bahçe düzenlemelerinde kullanılabilir. Çalı formundaki bu bitki, düşük sıcaklıklara dayanıklılığı ve göze hoş gelen meyveleriyle peyzaj düzenlemelerinde tercih edilir. Kökten çoğaltma, tohumla veya olgun dal çelikleriyle üretilebilir, bu da onu yetiştirilmesi kolay bir bitki haline getirir​(

RosaDelAmore Farkıyla

RosaDelAmore kalitesiyle sunduğumuz Cennet Bambusu, özenle yetiştirilmiş ve ömür boyu garantimizle bahçenizde uzun yıllar boyunca keyifle yer alacaktır. Sağlıklı ve güçlü yapısı, yıl boyu sergilediği renkli yaprakları ile bahçenize eşsiz bir estetik katar.

Değerlendirmeler (0)
Scroll To Top
  • Menu
Kapat
Home
0 İstek Listesi

Sepet 0

Kapat

Sepetiniz Boş

Alışverişe Devam Et

Cennet Bambusu (Nandina Domestica),
Nandina Gulf stream – Cennet Bambusu
199,90

Soru Sor